Pojem resonanca pomeni harmoničnost, BIORESONANCA pa harmoničnost v bioloških sistemih, kot je npr. človeško telo.

Bioresonanca je eno od področij moderne komplementarne medicine, ki temelji na izkušnjah, naravnih in fizikalnih zakonih ter spoznanjih kvantne fizike in biofizike.

 Kvantna fizika je dokazala, da ima vsaka snov, in tako tudi vsaka celica v telesu, elektromagnetno sevanje in določeno valovno dolžino oz. frekvenco s povsem lastno značilnostjo. Celice v telesu med seboj komunicirajo oz. si preko določenih frekvenc izmenjujejo informacije.

Ta izmenjava informacij poteka v zdravem telesu brez napak, ko pa obremenilne okoliščine to komunikacijo prizadenejo, pride do organskih sprememb in bolezni.

Ob proučevanju teh dejstev so razvili naprave za bioresonančno diagnostiko in terapijo, ki nevtralizirajo organizmu škodljive snovi in neugodne vplive, ugodno vplivajo na zdravje, spravijo organizem v harmonijo in pomagajo njegovim presnovnim procesom.

Cilj bioresonance je odkriti frekvenčna področja, ki povzročajo motnje v organizmu, in jih vrniti v ravnovesje, potrebno za OZDRAVITEV.

Povedano drugače, s sofisticirano BIOTEHNOLOGIJO se organizem ponovno uči tistih procesov, ki so mu znani že od prej, ko je bil zdrav, in katerih se mora ponovno spomniti, da bi lahko ponovno vzpostavil harmonijo.


Z enostavno metodo EM resonanca doseže rušilni učinek na patogene bakterije (borrelia burgdorferi, helicobacter pylori ...), viruse, mikoze (kandida ...), celo na benigne in maligne tvorbe ali pa stimulira delovanje ciljnih organov, delovanje živčevja, itd.


Na video posnetku se nazorno vidi, kako je v nekaj minutah možno ciljno uničiti patogen (v tem primeru paramecij) v opazovanem vzorcu. Deluje ciljno in hitro. Bioresonanca je učinkovita, enostavna in za naše telo najprijaznejša metoda, saj deluje ciljano, ne vnaša v telo tujkov, nima stranskih učinkov na zdrave celice.

Prepričajte se kako dobro deluje bioresonančna naprava.

EM* elektromagnetna

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G