V DiagCentru izvajamo preglede in terapije z aparaturami MORA (Morell-RAsche). Gre za postopek, med katerim se elektromagnetne informacije iz organizma uporabijo za ugotavljanje stanja telesa in terapevtsko obravnavo. Cilj bioresonance je pripraviti organizem, da ponovno vzpostavi ravnovesje in aktivira mehanizme samoozdravitve.

Že enkraten obisk lahko nadomesti več specialističnih pregledov, slikanj in laboratorijskih preiskav – vse to brez kakršnegakoli škodljivega sevanja ali drugega stranskega učinka. Vzrok težav lahko odkrijemo že v zgodnji fazi, ko do organskih sprememb še ne pride.

Testiranje organizma poteka z meritvami akupunkturnih točk z elektroakupunkturno napravo, ki se merijo analogno oz. elektronsko (ne s tenzorjem ali bajalico kot si mnogi še vedno predstavljajo), in sicer po metodi dr. Volla. Meritve nam pomagajo preveriti stanje organov, terapevt lahko hitro preveri, ali je določen organ v vnetnem ali pa že v degenerativnem stanju. Vsak organ, organski sitem, živčni in hormonski sistem ima svojo točko - s hitro in natančno analogno oz. elektronsko meritvijo pa lahko brez kapljice krvi pregledamo celoten organizem. Najbolj ključno in optimistično pa je to, da po sistematiki dr. Cornelissena, oblikovanjem hierarhije prizadetih organov, hitro pridemo do vira naših zdravstvenih težav.

Preglede in terapije izvajata verificirani terapevtki z zdravilsko licenco za bioresonančno metodo, izdano s strani Ministrstva za zdravje.

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G