Manšanje izraznih gub oz. terapevtski obrazni anti-age lifting 

S posebnih programom aparature MORA Beauty uspešno zmanjšujemo tudi izrazne gube, še posebej tiste na čelu in okrog oči. Že po prvem obisku je obraz videti svež, koža pa bolj čvrsta in sijoča. Za učinkovito oziroma vidno zmanjšanje gub so običajno potrebni 3 – 4 obiski (po 30 minut).

Preberi več: Terapevtski obrazni anti-age lifting


Odstranjevanje celulita

Z aparaturo MORA Beauty dosegamo odlične rezultate tudi na področju odstranjevanja celulitnih oblog ter na področju izboljševanja tonusa kože in mišic. Raznoliki programi omogočajo, da se lahko prilagodimo posebnostim vsake posameznice (program za proti-celulitno terapijo, program za zmanjševanje maščobnih oblog (lipoliza)), program za tonizacijo kože in vensko ter limfno drenažo. Po tem, ko opravimo pregled telesa, pripravimo terapijo po vaši meri, takšno, ki ustreza samo vam in vašemu telesu. Za maksimalen učinek in viden rezultat priporočamo paket osmih obiskov.

Aktivna UV elektroda zagotavlja, da koža postane gladka in mehka – in to brez kakršnihkoli stranskih učinkov. Postopek je varen in brez bolečin, zelo prijeten in kar je najpomembnejše: rezultati so dolgotrajni. Aktivna UV elektroda zagotavlja, da koža postane gladka in mehka – in to brez kakršnihkoli stranskih učinkov. Postopek je varen in brez bolečin, zelo prijeten in kar je najpomembnejše: rezultati so dolgotrajni.

Postopek:

To storimo tako, da s pomočjo aparature MORA Beauty, do vašega telesa preko ročnih in nožnih elektrod in posebne aktivne UV elektrode, ki jih namestimo in apliciramo na vaše telo, dovajamo nežne šibke elektromagnetne prenose informacije, ti pa povzročijo reflekse v telesu in privedejo do rezultatov.

Kar pa ne pomeni, da se celulit ne bo več vrnil, če pri tem ne pazimo na primerno prehrano in gibanje.


Odpravljanje težav s kožo (akne, rozacea, podočnjaki, strije in še več)

Z aparaturo MORA Beauty (bio-fonično terapijo) dosegamo hitre rezultate tudi na področju težav s kožo. Raznoliki programi omogočajo, da se lahko prilagodimo posebnostim vsake kože. Učinek in viden rezultat že po eni terapiji. Za učinkoviti učinek priporočamo 3 - 5 obiskov (po 30 minut).

Vse naše aparature imajo certifikate najvišjih standardov, EN ISO standard 13485 in CE. 


Hitro, varno in neboleče trajno odstranjevanje dlak (epilacija) v vseh letnih časih z laserjem Vortex!

Smo prvi center v Sloveniji, ki uporablja lasersko tehnologijo Vortex

Konkretne rezultate boste opazili že po prvi terapiji                    Ogled naprave laserja Vortex

 • brez gela in britvic
 • integriran hladni zrak
 • gladka in svilnata koža po terapiji
 • udobje aleksandrijskega laserja

Kako naš laser Vortex deluje v treh korakih?

 1. hladni zrak ohladi kožo
 2. svetloba se osredotoči na steblo in korenino dlake
 3. dlačna stebla se med terapijo uničijo in pustijo kožo gladko in svileno

Dlake z laserjem odstranjujemo tako, da melanin, ki se nahaja v dlačnem steblu in zunanji dlačni ovojnici, absorbira svetlobne pulze. Na ta način se s pomočjo termalne poškodbe mešička uniči dlačice z melaninom.

Tehnologija naprave VORTEX:

 • Vortex ponuja učinkovito svetlobno energijo
 • edinstvena zasnova omogoča pulziranje
 • tehnologija Vortex omogoča hitro in varno odstranjevanje dlak
 • edinstvena tehnologija omogoča učinkovito odstranjevanje vseh vrst dlak, tudi tankih in svetlih
 • Vortex odpravi tveganje napačne izbire parametrov s pomočjo senzorja za kožo
 • integriran hladni zrak hladi kožo ter zagotavlja varnost in udobje

Dlake odstranjujemo na vseh delih telesa, razen okoli oči. Postopek je neboleč, le majhen odstotek pacientov poroča o občutku rahlega zbadanja. Ker je dlačice moč uničiti le v fazi aktivne rasti (anageni), so potrebne ponovitve obiskov. Število ponovitev se določa individualno (šest do osem obiskov), za maksimalen učinek se priporoča garancija uspeha s paketom 8 obiskov (plačate 7 laserskih terapij, opravimo jih 8). 

Pomembno je, da se terapije trajnega odstranjevanja dlak opravljajo v zaporedju 2 - 8 tednov, odvisno od hitrosti rasti dlak, ker tako lahko zagotovimo maksimalen uspeh odstranitve dlak, saj vemo, da so dlake v fazi rasti (anageni fazi).

Priporočeni razmaki med obiski:

 • drugi obisk v roku 15 dni
 • tretji obisk v roku 30 
 • četrti obisk v roku 45 dni 
 • nadaljnji obiski od 30 do 90 dni

Prednost naših laserjev Vortex: delujejo BREZ GELA in preprečujejo VNETJE dlačnih mešičkov (folikulitis) in NI BRAZGOTIN, ki je lahko spremljevalec pri klasičnih depilacijskih metodah.

Zakaj izbrati terapijo z laserjem Vortex?

Laser Vortex je namenjena izključno za trajno odstranjevanje dlak – epilacijo in pri uničevanju mešičkov dlak uporablja specifično valovno dolžino svetlobe in ima izredno sposobnost absorpcije žarka v pigmentu, za razliko od IPL naprav, ki oddajajo celoten spekter svetlobe. Ključnega pomena je, da CILJANO DELUJE samo na dlako in dlačni mešiček in s tem ne vodi do NEŽELENIH stranskih učinkov, kot so spremembe v pigmentaciji, opekline itd.  

Največja prednost pri trajnem odstranjevanju dlak (epilacijo) z lasersko metodo VORTEX predstavlja termoelektrično kontaktno hlajenje, ki ohranja temperaturo povrhnjice okoli - 5°C, skozi celotno terapijo. Ta edinstven način hlajenja z aparaturo VORTEX zagotavlja maksimalno varnost kože, udobje, zato ni potrebe za uporabo ANASTETIK GELA.

Priprava in postopek trajnega laserskega odstranjevanja dlak z VORTEX tehnologijo (epilacijo):

 1. dlačice pred lasersko terapijo morajo biti dolge 2 – 3 mm, v primeru da so dlake daljše jih je potrebno skrajšati in NE čisto pobriti 
 2. ne sme se jih puliti 
 3. obravnavan predel mora biti očiščen krem, pudra itd.
 4. stranka in operater si nadenejo zaščitna očala
 5. pričnemo z laserskim postopkom tako, da lasersko držalo pod pravim kotom položimo na predel na koži, ki ga obravnavamo. S pritiskom na gumb laserskega držala sprožimo energijo in svetlobni pulz se osredotoči na steblo in korenino dlake
 6. po terapiji je priporočljivo, da dlake pustimo rasti, nikakor pa jih ne smemo briti ali puliti

Katere dlake odstranimo z VORTEX metodo?

Odstranjujemo dlačice, ki vsebujejo melanin (= barvilo v dlaki). Če dlaka nima barvila je ne moremo odstraniti.  Zato lahko nastane težava pri zelo, zelo svetlih ali sivih dlakah.

Kaj moramo upoštevati med VORTEX terapijami odstranjevanja dlak?

 • 5 - 7 dni pred posegom se ne sme izpostavljati soncu in UV žarkom (naravnemu ali solariju)
 • dlake lahko samo krajša na dolžino 2 – 3 mm, ne sme se jih popolnoma pobriti, ne sme se dlak puliti (električni depilator, vosek, pinceta itd.), s puljenjem mora stranka prekiniti vsaj 2 tedna pred pričetkom laserske terapije
 • med terapijami se dlake ne sme barvati ali puliti
 • ne sme se uživati zdravil, ki povzročajo fotosenzibilnost
 • med terapijami, se mora dlake pustiti rasti in jih ne briti
 • v primeru vnete kože, ran, alergij, rdečine, se laserskih terapij ne izvaja

Garancija uspeha

V našem DiagCentru vam za uspeh laserskih terapij zagotavlja Vortex tehnologija!

Naprava laser Vortex je pridobila certifikate najvišjih standardov, EN ISO standard 13485 in CE in v letošnjem letu pa priznanje, da je najboljši turški proizvod na področju laserjev.

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G