Pacient sede na stol, položi bosi nogi na poseben podstavek/nožne elektrode, v rokah drži ročne elektrode, terapevt ga poveže z bioresonančno aparaturo in mu izmeri vse akupunkturne točke z elektroakupunkturo: na prstih obeh rok in na nogah, nato pa lahko sledi še pregled zob.

Vsaka točka je povezana z določenim organom v telesu in vidi se, kje prihaja do energijskih blokad. Potem z elektroakupunkturo pregledamo še organe, preverimo odzivnost na geopatski stres (povezavo z bivanjem, vodnimi tokovi, elektromagnetnim, radioaktivnim sevanjem), preverimo elektrostres, prisotnost težkih kovin v telesu, testira se tudi vsak zob posebej, saj je vsak povezan z določenim organom. Tako dobimo celoten vpogled v strankin organizem in njene zdravstvene težave. Nekateri pridejo z že postavljeno diagnozo, nekateri pa se le testirajo, saj ne vedo, kakšen bi bil lahko vzrok težav. Imeli smo že kaj nekaj primerov, ko pridejo k nam ljudje zaradi težav neznanega izvora, na primer zaradi kašlja. Na podlagi pregleda lahko ugotovimo tudi to, da je problem v določeni hrani, ki je telo ne prenaša, lahko pa gre tudi za zakisanost telesa - to je pogosta težava.

Po tem ko z elektroakupunkturo odkrijemo izvor obolenja/težav z bioresonančnimi terapijami, ki nimajo sevanj in neželenih učinkov, nanj delujemo. Aparatura deluje v sozvočju s terapevtom, ki je ustrezno strokovno usposobljen za tovrstno rokovanje. Pri nekaterih stanjih pomaga že ena, dve terapiji, pri drugih jih je potrebno več, povprečno od pet do petnajst.

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G