Celostni pregled telesa – 90 min

Gre za preventivni pregled telesa, katerega je priporočljivo opraviti enkrat na leto. Zajema pogovor s terapevtom, pregled vseh notranjih organov, prisotnost mikroorganizmov (bakterij, glivic, parazitov, itd.), prisotnost alergenov in ostalih motečih dejavnikov (okoljski toksini – kisel dež, izpušni plini; aditivi; pesticidi; težke kovine oziroma kovine), vse vnetne, degenerativne procese, ostale organske spremembe v telesu, pomanjkanje mineralov in vitaminov in drugih za optimalno počutje pomembnih elementov. Celostne preglede izvajamo za vse generacije, za delovno aktivne odrasle, stare od 30 – 60 let, priporočamo pregled enkrat na leto.

Osnovni pregled telesa (brez terapije) – 60 min

Storitev je namenjena strankam, ki imajo nepojasnjene najrazličnejše težave z zdravjem in vsem, ki že imajo diagnozo splošnega zdravnika ali specialista, pa želijo še drugo mnenje. Terapevt v DiagCentru opravi osnovni pregled stanja telesa. Terapije se na tem pregledu še ne izvajajo.

Osnovni pregled telesa (s terapijo) – 60 min

Storitev je namenjena strankam, ki imajo konkretno težavo z zdravjem, pa ne poznajo vzroka zanjo, kot tudi tistim, ki imajo že potrjeno diagnozo. Terapevt opravi celovito diagnostiko, zazna vzrok težave, in opravi prvo terapijo.

Osnovni pregled telesa (s terapijo Bachovih esenc ali Schüsslerjevih soli) - 60 min

Usposobljeni terapevt opravi celovito diagnostiko, izmeri meridijane z elektroakupunkturo in na podlagi odstopanj meridijanov od normale določi, katera Bachova cvetna esenca/sol ali skupina esenc/soli bo najhitreje uravnovesila vse meridijane po telesu in pripeljala telo v stanje ti. »uglašenosti«.

Določitev Bachovih esenc ali Schüsslerjevih soli glede na počutje – 20 min

Terapevt izmeri meridijane z elektroakupunkturo in določi ustrezne Bachove cvetne esence ali Schüsslerjevih soli.

Nadaljnji pregled in terapija – 60 min

Terapevt vam na prvem srečanju poda splošno oceno stanja organizma in oceno števila predvidenih terapij, potrebnih za izboljšanje oziroma odpravo vaših težav. Pri akutnih težavah je povprečno število (glede na statistiko dela z našimi strankami) od 2 – 4 obiske, pri kroničnih težavah pa 4 – 6 obiskov.

Kontrolni pregled – 60 min

Na kontrolnem pregledu, ki ga opravite mesec dni po zadnji terapiji, terapevt preveri, ali so vaše težave dokončno odpravljene. Če se kažejo odstopanja, opravi podporno terapijo za približanje k optimalnemu stanju organizma.

Antistresna terapija z glasbo (psiho-bio-fonična terapija s slušalkami) - 40 min

Odkrivanje obremenitve z geopatskim stresom in elektrosmogom - 40 min

Odvajanje od kajenja - 60 min

Protibolečinska terapija - 40 min

Testiranje zob in težav, povezanih z njimi - 60 min 

 

Trajno lasersko odstranjevanje dlak z laserjem Vortex

Z laserjem Vortex, vam izkušeni terapevti trajno odstranimo neželjene dlačice brez bolečin, ker integrirani hladni zrak ohladi kožo ter zagotavlja varnost in udobje. Laser Vortex je namenjen izključno za trajno odstranjevanje dlak - epilacijo in pri uničevanju mešičkov dlak uporablja specifično valovno dolžino svetlobe in ima izredno sposobnost absorpcije žarka v pigmentu, za razliko od IPL naprav, ki oddajajo celoten spekter svetlobe. Ključnega pomena je, da ciljano deluje samo na dlako in dlačni mešiček in s tem ne vodi do neželenih stranskih učinkov, kot so spremembe v pigmentaciji, opekline itd.  

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G