Kakovost naših storitev potrjuje več kot 35.000 zadovoljnih strank, ki so nas obiskale od leta 2001, ko je naše podjetje kot prvo v Sloveniji začelo z računalniškim preverjanjem stanja organizma in odpravljanjem zdravstvenih težav.

Center smo leta 2001 odprli z namenom, da bi slehernemu posamezniku pomagali odpraviti strah, ki se pojavi, ko zbolimo ali ko se slabo počutimo in ko od uradne medicine ne dobimo hitrih in pravih odgovorov, kako ponovno do zdravja.

Sledimo najnovejšim svetovnim dosežkom na področju računalniškega preverjanja stanja organizma - v zgodnjih letih delovanja smo opravljali preglede in terapije na aparaturah Amsat in Oberon, zadnje desetletje pa na aparaturah MORA (imenovanje po zdravnikih MOrell in RAsche). Aparature MORA predstavljajo vrhunec znanstvenega razvoja bioresonančnih aparatur v svetovnem merilu.

Bioresonanca je s svojo zanesljivostjo in učinkovitostjo danes odlična podpora uradni medicini tako v fazi odkrivanja bolezni kot tudi pri odpravljanju težav in bolezni.  Za učinkovito opravljanje bioresonančne dejavnosti namreč ni dovolj kakovostna aparatura, pač pa je ključen usposobljen zdravnik oziroma terapevt. Z aparaturami v DiagCentru upravljajo kakovostni, usposobljeni terapevti z zdravilsko licenco za bioresonančno metodo, izdano s strani Ministrstva za zdravje. 

   

V DiagCentru se bomo tudi v prihodnje trudili, da boste tegobe, ki jih prinaša vsakdanjik – pomanjkanje časa, skrbi doma in na delu, nenehno hitenje, tekmovalnost, boj za čim višji socialni status in lagodno življenje – še naprej premagovali z našo močjo, s storitvami, ki jih najdete v naši ponudbi.

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G