PREVERITE, ALI JE ZA VAŠE SLABO POČUTJE KRIVO PREPUSTNO ČREVO (LEAKY-GUT-SYNDROM)
Leaky Gut Syndrome

Vas tarejo alergije in preobčutljivost? Trpite zaradi avtoimunih ali degenerativnih bolezni? Imate prebavne motnje? Ste napihnjeni? Vas grabi tesnoba, malodušje? Imate težave s koncentracijo, slabi vaš spomin? Se nikakor ne morete znebiti glavobolov? Imate težave s kožo? Boleče in otekle sklepe? Ste utrujeni?

Če kateri od teh simptomov drži za vas, je velika verjetnost je, da gre pri vas za sindrom prepustnega črevesa. Gre za vnetje črevesne sluznice in poškodb črevesnih resic, ki ne delujejo več optimalno, zato telo ne more izkoristiti hranil in je na nek način podhranjeno. Pogosto imajo osebe s prepustnim črevesom premalo vitaminov, mineralov in encimov.

Skozi prepustno črevesje uhajajo nazaj v kri tujki - nepredelana hranila, bakterije, virusi, strupi – tisto, kar bi se moralo iz telesa izločiti. To povzroča vnetja, ki lahko pripeljejo do različnih težav in bolezni, tudi do samozastrupitve telesa, avtoimunih obolenj in hormonskih neravnovesij.

V Diagcentru d.o.o. vam znamo pomagati, da se vaše črevo opomore in si povrnete zdravje. Izvajamo bioresonančno terapijo, prilagojeno prav vam po meri. Pred tem priporočamo diagnosticiranje s pregledom žive kaplje krvi, ki ga od sedaj opravljamo tudi pri nas. Z obiskom našega centra in z izogibanjem stresu ter neustrezni hrani boste kmalu spet v dobri formi.

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G