Elektroakupunktura Voll (EAV) je revolucija v medicinski diagnostiki.

Z razumevanjem povezave med terminalnimi točkami na koži in vitalnimi organi ter organskimi sistemi odkrijemo vzrok za zdravstveno težavo in jo odpravimo.

Elektroakupunktura Voll (EAV) predstavlja revolucijo v medicinski diagnostiki. Terminalne točke na koži imajo direktno povezavo z vitalnimi organi in organskimi sistemi v človeku. Z odkritjem in razumevanjem informativne povezave med njimi odkrijemo tako vzrok za težavo (bolezen) kot tudi način, kako zdravstveno težavo odpraviti.

Z metodo nemškega zdravnika dr. Reinholda Volla v DiagCentru odpravljamo težave že več kot 10 let. Poleg odkritja, da so določene točke na koži povezane z notranjimi organi, je v svojem dolgoletnem raziskovanju ugotovil tudi, da ima vsaka substanca (zdravilo, prehransko dopolnilo itd.) pomemben vpliv na določen organ oziroma sistem organov. Z njegovo diagnostično metodo je tako moč ugotoviti še tako zanemarljiv vpliv zdravila ali druge substance na človeško telo.

Ko ne vemo, ali nam zdravilo bolj škodi kot koristi.

Tako kot zdravila, ki se izdajajo na recept, morajo biti tudi zdravila v prosti prodaji dokazano varna in učinkovita. Seveda pa to, kar je učinkovito pri enem bolniku, ni nujno učinkovito tudi pri drugem. Kadar ste v dilemi, lahko učinkovitost ali pa škodljivost zdravila ali več zdravil, ki jih jemljete hkrati, preverimo na naših MORA aparaturah.

Testiranja zdravil (tudi zdravil v prosti prodaji, prehranskih dopolnil in zdravilnih rastlin) opravljamo vsako sredo med 8. in 10. uro, test traja pol ure in stane 15 evrov.

Naročite se
Naročite se+386 (0)40 360 700
Pišite nam
Pišite nampreko spletnega obrazca
Obiščite nas
Obiščite nasTrzin, Ljubljanska c. 13 G